1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Искате ли да станете част от международна кампания за възстановяване на зеления сектор "Озари деня си" ?

Искате ли да станете част от международна кампания за възстановяване на зеления сектор "Озари деня си" ?

Кампанията "Озари деня си" има за цел да илюстрира пред какви предизвикателства са изправени растенията и цветята, но въпреки това продължават да носят положителен заряд и настроение

Може да  изтеглите рекламните материали тук.

На 19 април стартира уникална европейска промоционална програма „Oзари деня си“  за стимулиране на продажбите на цветя и растения от Европа. Кампанията ще продължи три седмици и ще се  проведе в България, Франция, Германия, Австрия, Белгия, Дания и Нидерландия. Всички заинтересовани лица в зеления сектор могат да вземат участие. Рекламните материали са на разположение и могат да се използват безплатно за всички, които желаят да допринесат за постигане на целите.

Flowers

Рекламни материали

Потребителите в гореспоменатите държави ще бъдат насърчавани да купуват цветя, стайни и градински  растения чрез телевизионна , YouTube и радиореклама. Провокативното видео специално създадено за кампанията ще играе главна роля в нея. Рекламните материали в дигитален формат могат да бъдат използвани от всички търговци в зеления бранш. Можете да намерите видеоклипа, изображенията и плакатите във (.psd и .pdf формат) на https://eu-shine-on.com/BGR  от тази седмица. Файловете може да изтеглите безплатно и да ги използвате във вашия магазин, градински център, уебсайт или страница в социалните мрежи.

ozari

Послание и целева група

Кампанията "Озари деня си" има за цел да илюстрира пред какви предизвикателства са изправени растенията и цветята, но въпреки това  продължават да носят положителен заряд и настроение. Така че последвай техния пример в тези трудни времена и озари деня с цветя и растения от Европа. Кампанията подпомага европейския цветарски сектор. Тя  е насочена предимно към мъже и жени на възраст между 25 и 54 години.

Финансиране от фонда за спешно подпомагане към ЕС

През 2020 г. цветарския сектор беше силно засегнат от кризата с коронавирус и поради това кампанията получи финансиране от фонда за спешно подпомагане  на европейския земеделски сектор. Промоционалната програма е инициирана от шест  европейски организации, които си сътрудничат за осъществяването й. България е представлявана от Асоциацията на производителите на декоративни растения в България –

АПДРБ – Асоциация на производителите на декоративни растения в България )

Асоциация на производителите на декоративни растения в България

За повече информация моля свържете се с:

office@nurserybg.eu  

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.