Лев Инс – коректният застраховател

В разгара на кампанията за кандидатстване за съфинансиране на застраховки за земеделските стопани от Държавен фонд Земеделие, Лев Инс се превърна в препоръчаният застраховател

Само за година след актуализирането на застраховките за българските земеделци, ЗК ”Лев Инс” АД си спечели прозвището на коректният и реален застраховател и увеличи двойно клиентите си. Това се дължи на факта, че от началото на 2020г. компанията предлага актуализирани общи условия по застраховките „Трайни и горски насаждения” и „Животни, птици, риба и кошери с пчели” на много добри цени. Сключилите застрахователни полици, бързо се убеждават в професионализма и коректността, с които работят служителите на фирмата.

ЛевИнс

В разгара на кампанията за кандидатстване за съфинансиране на застраховки за земеделските стопани от Държавен фонд Земеделие, Лев Инс се превърна в препоръчаният застраховател. Подаването на документи започна на 15 март и приключва на 30 юли. За производителите на зърнени и етерични култури, овошки, зеленчуци и тютюн е от съществена важност да намерят доверен партньор, който е в състояние да предложи работещи решения на етапите на кандидатстване и сключване на полиците.

ЛевИНС

Много земеделски производители вече сключиха застрахователни полици в ЗК „Лев Инс”АД, убедени от добрите отзиви на свои колеги, които вече имат опит с компанията.

Застрахователните покрития на ЗК „Лев Инс” са изцяло съобразени с нуждите както на малките, така и на големите земеделски производители. Експертите по селскостопанско застраховане на компанията разглеждат бързо и прецизно всички постъпили искания за оферти за застраховане на различните видове селскостопански култури и животни от посредниците или от клиентите. Времето за предоставяне на офертата е два часа, от поискването от клиента или застрахователния посредник, а издаването на застрахователната полица e до 24 часа след това, включително и времето за извършването на констативния оглед на застрахования обект.

ЛевИнс

ЗК „Лев Инс” АД има отлично консултиране и обслужване за различните видове застрахователни продукти, чрез прилагане на диференциран подход към всеки клиент. В това отношение е направено задълбочено проучване на програмите на ДФ ,,Земеделие”, което позволява на компанията да предоставя работещи решения за етапите на кандидатстване и сключване на полиците. Отделно от това търсене има и от клиенти на различни финансови институции с необходимост от застрахователно покритие за трайни насаждения, като дълготрайни материални активи. В отговор на тези специфични нужди на земеделците, застрахователните специалисти на ЗК „Лев Инс”АД, осигуряват професионална консултация на всички етапи на застрахователния процес.

Лев Инс

Особено внимание експертите на дружеството отделят на процеса по регистриране, разглеждане и изплащане на щети. ЗК „Лев Инс” АД разполага със 120 офиса в цялата страна и широка мрежа от обслужващ персонал, вещи лица, експерти агрономи и ветеринари, което улеснява както процеса на сключване на полиците, така и бързата реакция при уведомления за настъпили застрахователни събития.

Дружеството работи с всички застрахователни брокери и агенти, благодарение на което дори в най-отдалечените населени места, екипите са в състояние да предложат отлично обслужване на клиентите. За поддържане на най-високо ниво на знания и умения, периодично се провеждат обучения. По този начин ЗК  "Лев Инс" АД гарантира удовлетвореността на клиентите си, които са най-добрата реклама за работата на дружеството.

За допълнителна информация можете да се обадите на телефон: 0800  10 200, или да посетите страницата нa "Лев Инс"АД


Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.