1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. ДюПон България - Растителна защита с нови продукти за опазване на културите

ДюПон България - Растителна защита с нови продукти за опазване на културите

Новият стопански сезон стартира със семинар във Велико Търново

ДюПон България - Растителна защита организира семинар със  земеделски производители от района на Велико Търново, за да им представи новите си продукти. Компанията предлага за 2017 г. новаторско портфолио в житни култури. Основният хербицид Гранстар Супер, флагман в продуктовата листа, е комбиниран в 5 промоционални оферти заедно с фунгициди – Кредо, Аканто, Аканто Плюс. Продуктът вече е с регистрации и в слънчоглед и рапица.

9282ad6c-529d-41ae-80af-2f070d7ff55e_450„Промоционалната ни програма цели икономически ефект за фермерите, защото тази година наистина ще се търси себестойност, но в никакъв случай евтино, защото това не означава качество. Ще се търсят рентабилни решения, които дават дават комплексна и дълготрайна защита и аз твърдя, че продуктите на ДюПон са именно такива“, подчерта Веселин Петков, мениджър на Дюпон България - Растителна защита.

Новото решение за опазване на царевица е вегетационният  хербицид Ариго за контрол на едногодишни и многогодишни житни и широколистни плевели. Гъвкав е като приложение, с него се пръска от 2-ри до 8-ми лист на царевицата. Синергизмът на трикомпонентността на активните му вещества му дава принадено действие и надгражда съществуващите хербициди на пазара.

Принципал Плюс е основно хербицидно решение за смесен тип заплевеляване в царевица и тази година ще бъде предпочитано решение от производителите. Дюпон България – Растителна Защита ще се включи тази година активно и в опазването на рапицата. Авант е основният инсектицид в маслодайната култура срещу рапичния цветояд.

ДюПон България - Растителна защита представи продуктите на семинара във Велико Търново  съвместно с ДюПон Пионер. Над 150 земеделски производители уважиха форума. А в края на вечерта за доброто им настроение се погрижиха певиците Невена Цонева и Деси Добрева.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.