ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ стана официален вносител и сервизен партньор на BEDNAR за България

В стремежа си да предостави висококачествени и гъвкави бизнес решения за земеделието, отговарящи комплексно на всяка индивидуална клиентска потребност,  ИНТЕРАГРИ България непрекъснато разширява портфолиото си от иновативна земеделска техника. През месец септември 2020 г. компанията бе номинирана за официален вносител и сервизен партньор на прогресивната марка за прикачна техника BEDNAR - производител на селскостопанска техника със специализация в производството на машини за почвообработка и сеитба.

BEDNAR FMT s.r.o. е основана през 1997 г. от Д-р Ладислав Беднар. Към момента в компанията работят повече от 250 души, а продуктите се предлагат в 35 държави в Европа, Азия, Австралия, Северна Америка и Африка. BEDNAR разработва техниката си като се стреми да стои близо до своите клиенти, което прави машините качествени, полезни и високо ефективни. Тясната връзка със селскостопанската практика прави BEDNAR един от най-иновативните производители на селскостопански машини, разработващи и произвеждащи машини с висока добавена стойност за крайния потребител.

BEDNAR работят с широка дилърска мрежа в цяла Европа. ИНТЕРАГРИ България ще предлага техниката на марката в цялата мрежа от продажбено-сервизни комплекси на територията на България..

Пълното портфолио с техниката на BEDNAR на български език ще намерите на сайта на BEDNAR www.bednar.com/bg/, където са отбелязани и всички локации обектите на ИНТЕРАГРИ България в страната. Следете за новостите за BEDNAR в България на www.interagri.bg

 

За ИНТЕРАГРИ България

ИНТЕРАГРИ е единствен официален вносител на световната марка New Holland за страната, както и представлява още редица други добре познати премиум марки за прикачен инвентар. Ето какво споделя г-н Даниел Минев, Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България за новото партньорство: „Въодушевени сме от новото партньорство с BEDNAR FMT. С добавяне на техниката с марката BEDNAR към нашето портфолио от самоходна и прикачна техника с топ качество,  разполагаме с повече гъвкавост и добавяме стойност в предлагането на пакетни решения за фермерите. Машините на BEDNAR са добре познати с качествената си работа в страната. Целта ни е да удовлетворим в максимална степен всяка специфична нужда на нашите клиенти, като им помогнем да постигат максимална ефективност в стопанствата си.“

беднар

интерагри

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.