1. Начало
  2. Новини
  3. Горско стопанство
  4. Пожелание по случай предстоящите коледно-новогодишни празници от изпълнителния директор на Изпълнителна агенция по горите

Пожелание по случай предстоящите коледно-новогодишни празници от изпълнителния директор на Изпълнителна агенция по горите

Обединени от общата ни цел за по-добро стопанисване и опазване на българската гора, направихме първите крачки

Скъпи колеги, 

След няколко дни ще изпратим една тежка и запомняща се година. Година, в която светът се промени пред очите ни, белязан от тежката пандемия. Загубихме много наши колеги, чиято липса ще остави трайни следи в лесовъдските редици.

Всеки един от нас в личен план, цялото ни общество, светът в един определен момент загуби своя баланс.

В такива трудни времена като тези обаче е необходимо да мобилизираме силите и да потърсим нови възможности. Възможност да стъпим на здравите основи на морала и ценностите на лесовъдската професия и да потърсим заедно единство и разбирателство в преодоляване на предизвикателствата.

Обединени от общата ни цел за по-добро стопанисване и опазване на българската гора, направихме първите крачки. Доказахме, че диалогът е от ключово значение за вземането на всяко решение.

Вярвам, че ще имаме куража и волята да продължим така и занапред.

Да приемем с разум уроците на 2020 г. и да отправим поглед с надежда и вяра за по-добри дни, в които да осъществим плановете си и смело да поставим новите си цели.

Пожелавам много здраве на Вас и Вашите близки!

Светли празници и мирна, здрава и щастлива 2021 година!

 инж. Мирослав Маринов,

Изпълнителен директор

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.