1. Начало
  2. Новини
  3. Горско стопанство
  4. Успешно приключи изпълнението на Дейност 1 по проект „Подобряване на координацията и комуникацията чрез прецизиране и надграждане на уменията“

Успешно приключи изпълнението на Дейност 1 по проект „Подобряване на координацията и комуникацията чрез прецизиране и надграждане на уменията“

Връчени са 45 сертификата на служителите от териториалните специализирани звена

През месец декември 2014 г. приключи изпълнението на Дейност 1 по проект  „Подобряване на координацията и комуникацията чрез прецизиране и надграждане на уменията“ по Оперативна програма „Административен капацитет“.

В резултат на проведения цикъл от обучения през последните четири месеца в Института по публична администрация бяха обучени служители от  Горска семеконтролна станция – София, Лесозащитна станция – София, Национална научноизследователска станция по ловно стопанство, биология и болести по дивеча  - София, Тополово стопанство  – Пазарджик и списание "ГОРА". 

За успешно преминати обучителни курсове за „Работа с документи с  MS Word”,  „Работа с електронни таблици MS Excel”, „Презентационни умения с Power Point” и „Прилагане на АПК – курс за неюристи”, Институтът по публична администрация е връчил 45 сертификата на служителите от териториалните специализирани звена.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.