1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Конкурентоспособност на младите земеделски стопани при управлението и успешното изпълнение на проекти

Конкурентоспособност на младите земеделски стопани при управлението и успешното изпълнение на проекти

Съвместна информационна среща - семинар на НССЗ и ДФЗ в Силистра

На 22 март 2019 г. в гр. Силистра ще се проведе съвместна информационна среща - семинар на Национална служба за съвети в земеделието (ТОО - Силистра) и ДФ „Земеделие“ (Областна дирекция - Силистра) на тема: „Конкурентоспособност на младите земеделски стопани при управлението и успешното изпълнение на проекти”

На семинара г-жа Хр. Николова, Директор на Областна Дирекция Силистра на ДФ „Земеделие“ и експерт от ОД Силистра на ДФ „Земеделие“ ще запознаят присъстващите с най-често допусканите грешки от млади фермери при изпълнение на одобрени проекти. Експерти от (ТОО - Силистра) към НССЗ и ОД Силистра на ДФ „Земделие“ ще направят анализ на добри управленски практики на земеделски стопанства.

Експерти от (ТОО - Силистра) към НССЗ ще представят на аудиторията добри управленски решения в земеделските стопанства, както и планиране и изпълнение на проекти - изисквания, срокове, документи. Експертите ще запознаят присъстващите и с новите възможности и очаквани изисквания по мерките от ПРСР 2014 - 2020 г.

Срещата ще се проведе  в гр. Силистра  ул. “Хр. Смирненски“ 2, втори етаж, Заседателната зала (сграда на Профсъюзите)
Програма на събитието може да видите тук.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.