1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. НССЗ ЩЕ ПРОВЕДЕ СЕМИНАР ЗА МЛАДИ ФЕРМЕРИ В РАМКИТЕ НА АГРА 2018

НССЗ ЩЕ ПРОВЕДЕ СЕМИНАР ЗА МЛАДИ ФЕРМЕРИ В РАМКИТЕ НА АГРА 2018

Ще бъде представена Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България 2020 (ИСУН)

На 21 февруари 2018 г. в гр. Пловдив от 14:00 ч., по време на ежегодната Международната селскостопанска изложба АГРА, Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) ще проведе обучителен семинар на тема: ,"Възможности за подпомагане на млади фермери и малки земеделски стопанства по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР 2014-2020) чрез мярка 2 „Консултантски услуги, услуги по управление на стопанството и услуги по заместване в стопанството".

В рамките на семинара експерти от НССЗ ще разяснят на земеделските стопани възможностите за подпомагане по ПРСР 2014-2020 чрез мярка 2 „Консултантски услуги, услуги по управление на стопанството и услуги по заместване в стопанството", в т.ч. за подготовка на проекти и за кандидатстване:

  •  по подмярка 6.1 „Стартова помощ за млади земеделски стопани";
  • по подмярка 4.1.2 „Инвестици в земеделски стопанства по Тематичната подпрограма за развитие на малки земеделски стопанства" (ТПРМЗС).

Също така ще бъде представена Информационната система за управление и наблюдение  на средствата от ЕС в България 2020 (ИСУН) и  стъпките при подаване на проектни предложения по ПРСР 2014-2020 чрез ИСУН 2020.

В края на семинара е предвидено време, в което всеки желаещ земеделски стопани ще има възможност да  получи индивидуална консултация от експертите от НССЗ.
Събитието ще се проведе в  зала България на  Конгресния център (палата 8, ет. 2) на Международния панаир Пловдив.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.