Тотал Кер доказано повишава добива от пшеница

Листните торове Лебозол засилват имунитета на растенията

Чудесен посев с пшеница в обработваемите площи на пазарджишката фирма Агротип. Това се дължи основно на балансираното хранене на културата с торове на Лебозол. През есента на 2019 г. преди сеитба третирали семената с Тотал Кер с цел бърз начален старт. Рано напролет отново влезли с Тотал Кер за преодоляване на периодите с лоши условия за растеж.

В с. Синитово почвата е една от най-бедните на хранителни вещества в региона. Въпреки това добивите тук са на изключително високо ниво, потвърди агрономът на фирмата, който отдава това на немската технология на Лебозол за хранене на културите.

Тотал Кер е продукт с доказано добри резултати при всички земеделски култури. Той е с повишено съдържание на азот, фосфор и калий, формулирани по специален начин за по-добро усвояване.

В зависимост от фазата на развитие на пшеницата тя има нужда от различни макро- и микроелементи. По време на братене най-важни са мед, манган и цинк, по време на изкласяване културата се нуждае от азот, мед и сяра. Лебозол разполага с всички продукти, които да задоволят хранителните нужди на житните култури във всяка една фаза от развитието й.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.