1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Уебинар Технологии за напреднали в царевица /// 28.02.2022г.

Уебинар Технологии за напреднали в царевица /// 28.02.2022г.

След успеха на първите два онлайн формата от Байер Крoпсайанс, касаещи фунгицидните и хербицидните технологии, Байер организира събитие с фокус върху най-рентабилната култура в България през 2021г. – царевицата. Уебинарът ще бъде под наслов „Технологии за напреднали в царевица“ и ще се проведе на 28-ми февруари от 14:00ч., на живо – във Facebook и YouTube.

Водещ на събитието ще бъде Натали Трифонова – една от най-известните ТВ водещи в България.

 

NataliTrifonova

Уебинарът ще събере на едно място науката и практиката, като български и чуждестранни експерти ще споделят ценна информация за най-успешните технологии в царевица.

 проф. Андон Василев

проф. Андон Василев

Един от гостите на събитието ще е проф. Андон Василев, който е с дългогодишна експертиза в сферата на физиология и биохимия на растенията. Той ще сподели повече за ефекта на определени антидоти и ще покаже конкретни сравнения между продукт с и без антидот.

 

ZoranTomashev

Зоран Томашев, Мениджър Бизнес развитие и дигитализация за Унгария и региона на Алпе Aдрия

Зоран Томашев, Мениджър Бизнес развитие и дигитализация за Унгария и региона на Алпе Aдрия, ще бъде другият специален гост на уебинара. Той ще сподели информация от дългогодишния си опит като Продуктов мениджър за царевица в Сърбия. И там хербицидите в царевица от Байер са високо оценени от земеделските производители, заради категоричния ефект и селективността си.

Г-н Томашев ще сподели повече за един от най-използваните вегетационни хербициди за късно приложение – Монсун Актив, както и ще засегне един много сериозен проблем в Сърбия – резистентността на икономически важни плевели.

Също така, по време на събитието, екпертите на Байер ще споделят интересни истории от полето, като зрителите ще имат възможността да видят и технологиите на Байер на конкретни полета от 2021г. Тези технологии включват в себе си не само безкомпромисна растителна защита, а и генетика от последно поколение – хибриди Dekalb.

Ще бъдат представени и промоционалните оферти за 2022г., които ще бъдат особено атрактивни, както по отношение на безплатни количества, така и що се отнася до ефективност и ефикасност.

По време на уебинара, зрителите отново ще имат възможността да задават въпроси в коментари.

Разбира се, събитието няма да премине и без провеждане на игра тип „Quiz“, където всички участници ще могат да проверят своите знания, като за най-добрите ще има и атрактивни награди.

Повече информация относно събитията, може да откриете на Facebook страницата на Байер - Bayer Crop Science Bulgaria или като се свържете с представителя за Вашия район.

Вижте събитието ТУК.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.