1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Абсолютна новост: AGRIFORCE BK T71, първите гумени гъсенични вериги на BKT за селското стопанство са факт

Абсолютна новост: AGRIFORCE BK T71, първите гумени гъсенични вериги на BKT за селското стопанство са факт

BKT навлиза в нов сегмент на пазара, разширявайки продуктовата си гама

Неудържими на всякакъв терен - ето как може да бъде обобщена BKT и изборът ѝ да навлезе в нов сегмент на пазара. Компанията лансира абсолютна новост: AGRIFORCE BK T71, първите от съвсем новата серия гумени гъсенични вериги на BKT за селскостопанския отрасъл и в този случай - особено за тракторите с голяма мощност, участващи в почвообработката и приложенията с редови култури.

BKT е наясно, че в някои обстоятелства, в зависимост от употребата и целите, гъсеничните вериги могат да бъдат по-ефективни в сравнение с гумите. Ето защо компанията реши допълнително да разшири вече обширната си продуктова гама, добавяйки нова продуктова категория.

Общото предимство на гумените вериги е подобряването на производителността и представянето, тъй като задвижваните от вериги трактори могат да работят с по-високи скорости със същата мощност, показвайки повишена горивна ефективност.

Отличителните характеристики на тези гумени вериги, показани на щанда на BKT на изложението SIMA, са много, което ги прави продукт, който е наистина оригинален и единствен по рода си.

Най-напред, почвозацепите на AGRIFORCE BK T71 са изработени от високопроизводително съединение, което предлага предимствата на изключителна устойчивост на срязване, разкъсване и износване. Оптимизираната форма на почвозацепите осигурява отлично сцепление и удобство при возене, докато задвижващите зъби от вътрешната страна на веригата на системата с положително задвижване имат оптимизирана форма, за да осигуряват изключителна гъвкавост. Освен това каркасът на веригите е подсилен с четири слоя стоманени корди с висока якост на опън. Благодарение на тези характеристики AGRIFORCE BK T71 предлагат съвършеното равновесие между стабилността от големия размер и гъвкавостта, за да гарантират изключителна издръжливост.

Новият продукт AGRIFORCE BK T71 е лансиран на пазара в размер 18" x 6" x 44. Вече се разработват четири допълнителни размери.

 

BKT

Както всички продукти на BKT и тази новост е предизвикана от диалог с потребителите, техните отзиви и нужди, но е резултат и от силната отдаденост на BKT да разработва изключително богато и специализирано портфолио за всякакви изисквания.

Поради тази причина компанията инвестира в изграждането на нов завод за производство специално на вериги в производствения обект Бхудж в Индия.

AGRIFORCE BK T71 със сигурност е първата от дългата серия вериги, вече планирани в плана за разработване на BKT. Компанията работи по предстоящото лансиране на нови гумени гъсенични вериги не само за селското стопанство, но и за строителния бранш.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.