1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ГАМИТЕ ГУМИ BKT ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ СЕ РАЗШИРЯВАТ С НОВИ РАЗМЕРИ

ГАМИТЕ ГУМИ BKT ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ СЕ РАЗШИРЯВАТ С НОВИ РАЗМЕРИ

Целта е да се отговори дори и на най-специфичните нужди

Видовете машини, работещи в центровете за рециклиране на материали, се различават много, тъй като са предназначени за различни дейности.

BKT разработва направени за конкретна цел продукти, но също така продължава да разширява гамата налични гуми, за да осигури възможно най-много размери и разновидности - отговаряйки по този начин на всяка силно специализирана нужда.

За разработването на гумите си BKT starts започва от опита на потребителите и техните нужди, създавайки гами продукти, които отговарят на изискванията, както за изключителна устойчивост и дълготрайност, така и за стабилност при шофиране и удобство за водачите.

Съответно, благодарение на полевия опит, петте свръх специализирани гами гуми BKT за товарачи, мини-товарачи и телескопични товарачи, използвани в товаро-разтоварните дейности в депа за отпадъци и рециклиране на материали, видяха бял свят.

Първо, SKID MAX SR-SKIDDER, която позволява пренасянето на тежки товари, поддържайки същевременно отлична стабилност. Вече налични в два размера, включително наскоро лансираната новост: 300/70 R 16.5.

SKID MAX SR-SKIDDER

Тяхната Изцяло стоманена конструкция със стоманени платове осигурява по-голяма устойчивост на каркаса и следователно на удари. Дебелата странична стена допринася за свеждане до минимум на риска от пробиви и случайни повреди. Освен това предпазителят за джантата предотвратява всякакви пробиви и удари, които биха могли да повредят зоната около джантата.

Здравият и широк протектор е проектиран с непрекъснат централен гребен и е изработен от специално антистатично и с изключително висока устойчивост на абразия съединение за протектори, за да се гарантира отлично сцепление и дълъг експлоатационен срок.

Друга гума, използвана в среда на рециклиране, е BK-LOADER 53, вече налична в новия размер 405/70 R 18 освен в съществуващия размер 405/70 R 20.

BK-LOADER 53
Гумата с платове от арамид включва единствен по рода си дизайн със свръх дълбока шарка на протектора, който осигурява отлична странична стабилност и изключителна устойчивост на износване, срязване и пробиване. Той, също така, предлага изключителни самопочистващи свойства, които гарантират бързото изхвърляне на отпадъци, без да е забравено отличното сцепление и тяга, както на сухи, така и на мокри повърхности.

И отново там е EARTHMAX SR 53, с нови разновидности в размер 29.5 R 29, вече налични и в двата класа L-5 ** UMS (Подземни минни услуги - Underground Mining Service) и свръхустойчивия L-5 ***.

EARTHMAX SR 53

Дълбокият протектор L-5 гарантира изключителна устойчивост на износване в допълнение към отличните самопочистващи свойства. Специалното съединение предлага допълнителна устойчивост на срязване. Това е страхотна гума за товарачи и булдозери, работещи в екстремни условия.

EARTHMAX SR 55 включва свръх дълбок протектор от клас L5-S заедно с гладка повърхност, осигуряваща продължителна издръжливост, свеждайки по този начин престоите до минимум. Също така, изключителни са и невероятните стабилност и сцепление.

EARTHMAX SR 55

Накрая, GIANT TRAX проектирана за мини-товарачи, работещи върху груби повърхности. Свръх дълбокият протектор с по-широки и по-здрави блокове осигурява отлично сцепление, стабилност и устойчивост на пробив. Специалното съединение на протектора осигурява върхова устойчивост на срязване, пробиване и износване.

BKT взе под внимание всяко специфично приложение от рециклирането. Конкретният отговор са качествени продукти, които винаги гарантират максимална ефективност и безопасност, за да покрият всички нужди и изисквания на операторите в отрасъла. Със сигурност е важно да бъде взето предвид, че всяка дейност е различна и се нуждае от специални гуми.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.