ИНТЕРАГРИ България с извънредно работно време и спешен телефон по време на жътва

По време на жътва комбайнът е подложен на изключително високо натоварване и машината е изложена на огромен риск от непредвидени повреди

Сезонът на жътвата е един от най-важните за бизнеса на всеки зърнопроизводител. Това е и времето, в което ИНТЕРАГРИ България е на полето денонощно, наравно със своите клиенти, за да се погрижи за тяхното спокойствие и сигурност. По време на жътва комбайнът е подложен на изключително високо натоварване и машината е изложена на огромен риск от непредвидени повреди. Ако това се случи, всяка минута е от значение, защото житото не може да чака!

Ето защо, през активния сезон за зърнопроизводителите, месеците юни и юли, ИНТЕРАГРИ България ще се погрижи за сигурността и комфорта на своите клиенти, като им осигури повече възможности за навременно сервизно обслужване и спешна поръчка на резервни части. За да гарантира 24-часово съдействие 7 дни в седмицата, за периода на жътва от 15.06.2020 г. до 31.07.2020 г., базите на ИНТЕРАГРИ в градовете Русе и Добрич ще работят извънредно, без почивка от 8.00 до 20.00 ч. в делнични дни и от 8.30 до 17.30 ч. събота и неделя. И тази година компанията открива специална телефонна линия за спешни обаждания на тел. 0700 46 666, като обажданията на този телефон ще бъдат обработвани приоритетно. В неработните часове ще може да бъде оставено гласово съобщение със заявка на телефонен секретар, която ще бъде обслужена още на следващия ден.  

По време на жътва дежурните сервизни екипи ще работят практически денонощно за отстраняване на регистриран проблем на място при клиента. ИНТЕРАГРИ България предлага и опцията заместваща машина при покупката на всеки нов комбайн, но тя е валидна и за нашите настоящи клиенти при форсмажорни ситуации, когато повредата няма как да бъде отстранена навременно. Гарантирана е и доставката на резервни части до 24 часа на всички складови наличности. С всичко това, компанията работи по посока изграждане на доверени партньорски отношения със своите клиенти, с непрекъсната грижа за техните сигурност и комфорт по време на активния сезон.

За nовече информация и връзка с ИНТЕРАГРИ България – тел. 0700 46 666, www.interagri.bg

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.