Търсене
  1. Начало
  2. Интервюта

Интервюта

Проф. Ангел Ангелов, преподавател в катедра
Храни, Напитки, Здраве

Проф. Ангел Ангелов, преподавател в катедра "Биотехнология" и Центърa за обучение по качество и безопасност на храните към Университета по хранителни технологии, гр. Пловдив

Ние трябва да създаваме иновации, които да помагат за изхранване на населението
Николай Вълканов, ИнтелиАгро: На ИнтелиФреш сме поканили топ специалисти – както по отношение на пазарите, така и по отношение на посадъчен материал и нови сортове
Производство и преработка

Николай Вълканов, ИнтелиАгро: На ИнтелиФреш сме поканили топ специалисти – както по отношение на пазарите, така и по отношение на посадъчен материал и нови сортове

Основният акцент е как да се справим с растящата конкуренция – и на вътрешния, и на външния пазар
Доц. Десислава Димитрова, Институт по биоразнообразие и екосистемни изследвания при БАН, координатор на Slow Food България:
Храни, Напитки, Здраве

Доц. Десислава Димитрова, Институт по биоразнообразие и екосистемни изследвания при БАН, координатор на Slow Food България:

Малките производители имат нужда от устойчива национална политика. Много малко от специфичните продукти са реален бизнес
Симеон Караколев: Групите и организациите на производителите са най-добрата алтернатива за нашите фермери, за да имат достъп до пазара
ОСП от полза за всички нас

Симеон Караколев: Групите и организациите на производителите са най-добрата алтернатива за нашите фермери, за да имат достъп до пазара

В бъдещата ОСП трябва да има заделени целеви бюджети, които да бъдат не само за администриране, а за инвестиционни разходи за подобни кооперативи

Използваме бисквитки, за да ви предоставим възможно най-доброто разглеждане на нашия уеб сайт. Ако продължите да използвате сайта без да променяте настройките за бисквитки, ще приемаме, че сте съгласни с условията. Във всеки един момент може да промените вашите настройки за бисквитки.

Научете повече за нашата Политика за поверителност