Платформата „Градинария“ ще работи безплатно до 30.10.2020г. за всички производители, търговци и преработватели

Потребителите могат да се регистрират и оферират своите продукти в сайта без да заплащат ваучери или абонамент в посочения период

За да подкрепят и подпомогнат производителите на плодове и зеленчуци да реализират по-лесно своята продукция предвид пандемията от COVID-19, която доведе до сериозни затруднения в българското земеделие и най-вече при производството и реализацията на пресни плодове и зеленчуци, УС на сдружението “Национален съюз на градинарите в България“ взе решение да даде възможност платформата „Градинария“ да работи  безплатно в периода от 15.05.2020г. до 30.10.2020г. за всички производители, търговци и преработватели.
 
Производителите, преработвателите и търговците може да се регистрират и оферират своите продукти в платформата без да заплащат ваучери или абонамент в посочения период. 
Екипът на „Градинария“  желае успешен сезон  и  печеливши сделки  при  реализация на продукцията!
 

Националният съюз на градинарите в България създаде през 2015г. този сайт като  първия електронен пазар на едро за пресни плодове и зеленчуци, за да помогне на производителите да намерят директен контакт с търговци и преработватели, които купуват пресни плодове и зеленчуци,  за да може Вие да договаряте директно своите сделки без посредници, за да вземете най-справедливата цена и  да договоряте най-добрите условия за своите сделки. 

Коментари (0)
Няма коментари.

Добави коментар