Стартира четвъртото издание на международния зърнен форум край Варна

Програмата на конференцията ще включва презентации на едни от най-добрите анализатори и експерти от България, Румъния, САЩ, Русия и Великобритания

Днес стартира четвъртото издание на най-големия международен форум у нас в сферата на зърнените и маслодайните култури. Край Варна ще гостуват лектори от Европа и САЩ, а фокус на обсъжданията ще бъдат тенденциите и възможностите в производството, преработката и износа.

Основни организатори на международния форум са Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи, Националната асоциация на зърнопроизводителите и Асоциацията на земеделските производители в България. Агро ТВ има удоволствието да е медиен партньор на събитието. Програмата на конференцията ще включва презентации на едни от най-добрите анализатори и експерти от реномирани институции и компании от България, Румъния, САЩ, Русия и Великобритания. Лекторите ще представят настоящите и бъдещите тенденции при пазарите на зърнени и маслодайни култури. Новост тази година е участието на световния лидер на пазара на фючърси върху земеделски стоки. Делегати от водещи фирми, местни представители на мултинационални компании, фермери, мелничари, преработватели, контролни организации, чартьори, браншови асоциации и много други ще се срещнат на 4-тото издание на конференцията, за да обсъдят пазарите на пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед, рапица и производни култури. За място на срещата организаторите неслучайно избират морската ни столица Варна. Градът е  основен търговски център и главно пристанище за износ на селскостопанска продукция.

Очаквайте актуални новини от конференцията. 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.