1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Стартира четвъртото издание на международния зърнен форум край Варна

Стартира четвъртото издание на международния зърнен форум край Варна

Програмата на конференцията ще включва презентации на едни от най-добрите анализатори и експерти от България, Румъния, САЩ, Русия и Великобритания

Днес стартира четвъртото издание на най-големия международен форум у нас в сферата на зърнените и маслодайните култури. Край Варна ще гостуват лектори от Европа и САЩ, а фокус на обсъжданията ще бъдат тенденциите и възможностите в производството, преработката и износа.

Основни организатори на международния форум са Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи, Националната асоциация на зърнопроизводителите и Асоциацията на земеделските производители в България. Агро ТВ има удоволствието да е медиен партньор на събитието. Програмата на конференцията ще включва презентации на едни от най-добрите анализатори и експерти от реномирани институции и компании от България, Румъния, САЩ, Русия и Великобритания. Лекторите ще представят настоящите и бъдещите тенденции при пазарите на зърнени и маслодайни култури. Новост тази година е участието на световния лидер на пазара на фючърси върху земеделски стоки. Делегати от водещи фирми, местни представители на мултинационални компании, фермери, мелничари, преработватели, контролни организации, чартьори, браншови асоциации и много други ще се срещнат на 4-тото издание на конференцията, за да обсъдят пазарите на пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед, рапица и производни култури. За място на срещата организаторите неслучайно избират морската ни столица Варна. Градът е  основен търговски център и главно пристанище за износ на селскостопанска продукция.

Очаквайте актуални новини от конференцията. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.