Храни, Напитки, Здраве
АГРО БГ - Новини, Агро Видеа и предстоящи събития свързани с Производството, Отглеждането и Консумацията на Здравословни Храни
Agro.bg
Една от най-оспорваните точки в новия план е дали да се забрани тютюнопушенето на терасите на заведенията
Agro.bg
Децата, хранещи се със „Западната" диета, имат намалени нива на полезни бактерии в стомашния тракт
Agro.bg
Лечебните свойства на меда бяха доказани и по научен начин в Италия
Agro.bg
Зелените домати съдържат повече витамин С от узрелите домати
Agro.bg
Намаляват риска от рак на дебелото черво
Agro.bg
Това доказаха израелски специалисти
Agro.bg
Малката всекидневна порция шоколад намалява риска от образуването на тромби
Agro.bg
В Пакистан краставицата се консумира като десерт и се поднася с бонбони
Agro.bg
Определени добавки в месните продукти предизвикват заболяването
Agro.bg
Бета-каротинът е антиоксидант, който се преобразува във витамин А щом попадне в тялото
Agro.bg
Според учените кафето влияе на факторите, играещи роля в развитието на рака на матката
Agro.bg
Това се дължи на химическите вещества, които им придават солен вкус
Agro.bg
Робин Фрейзър смята, че богатият на витамин С плод може да крие ключа към дълголетието
Agro.bg
Изследванията се извършват в съответствие с Националната мониторингова програма за контрол на остатъците, която се актуализира ежегодно
Agro.bg
Стандартите се въвеждат със заповед на директора на Националната ветеринарно-медицинска служба
Agro.bg
Хората, които консумират умерено бира, са защитени и от бактерията HELICOBACTER PYLORI
Agro.bg
В Азия пъпешът е считан за "райски плод"
Agro.bg
Хората, които пият по едно или две питиета дневно, са изложени на 45 процента по-нисък риск от развитието на диабет тип 2
Agro.bg
Приемането на чаша топла вода сутрин след ставане, е много добро средство за пречистване на организма